26 Nisan 2021  |  Baklava Hakkında

Kuru Baklava Nasıl Şerbetlenir?

Kuru baklavanın nasıl şerbetlendiğini paylaştık.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, herkesin aklında bayram ikramları var. Pandemiden dolayı sosyal mesafeyi korumak adına bayram gezmeleri olmasa bile, herkes kendi evinde en lezzetli baklavaları tatmak istiyor. Siz de evinizde lezzetli bir baklava yemek istiyorsanız baklavanın nasıl şerbetlendiğini bilmelisiniz.

Son dönemlerde bayram sofralarını taçlandıran tatlıların başında kuru baklava geliyor. Uzun süre muhafaza edilmesi ve lezzetine doyum olmaması, bu tatlıyı vazgeçilmez haline getiriyor.

Şerbet, baklavanın lezzetini belirleyen en önemli unsurlardan bir tanesidir. Kuralına uygun olmayan bir şerbet ile yapılmış kuru baklava fazla hamur olur. “Baklava Şerbeti Nasıl Yapılır?” adlı yazımızda değindiğimiz detaylara da mutlaka göz atın.

Baklava Şerbeti Kıvamı Nasıl Olur?

Baklava şerbeti ne çok akışkan ne de çok koyu bir kıvamda olmalıdır. Akışkan bir şerbet döktüğünüz takdirde, baklavanız hamurlaşabilir. Aynı şekilde, çok koyu bir şerbet dökerseniz de tatlı bu şerbeti çekmeyebilir.

Baklavanın nasıl saklanacağını merak ediyorsanız Baklava Nasıl Saklanır? yazımızı da inceleyin!

Kaliteli Şerbetli Kuru Baklava Nasıl Satın Alınır?

Kuru baklava lezzetinin kaliteli bir şerbetle buluşması, ortaya muhteşem bir lezzet çıkarır. Kuru baklavanın dünyaya tanıtılmasında büyük rol sahibi olan Güllüoğlu Ömer Güllü olarak sizlerin gerçek kuru baklava lezzetine en kolay şekilde ulaşmanız için büyük çaba gösteriyoruz.

Kuru baklava, midye baklava, karışık baklava lezzetlerimiz arasından istediğiniz tatlıyı online olarak sipariş edebilirsiniz!

Online baklava siparişi alanında gelişmiş sistemimiz sayesinde, sizlere en hızlı şekilde bu lezzetleri ulaştırıyoruz!

Gazi Antep Baklavası


Yukarı