24 Mart 2021  |  Ustadan Tavsiyeler

Gaziantep Fıstıklı Baklava Sipariş

Sevdiklerinizden uzakta mısınız, ancak onlara muhteşem lezzetlerle varlığınızı hissettirmek mi istiyorsunuz? Ya da belki çayınızın yanına ah o Gaziantep’te tadını unutamadığınız fıstıklı baklava olsa mı diyorsunuz? Usta ellerden çıkmış mis gibi sadeyağlı baklavanız Gaziantep'ten evinize gelse ne harika olur değil mi? 

Gaziantep'in havasını soluyarak muhteşem lezzetlerini bizzat yerinde yemek elbette ki tartışılmaz, ancak içinde bulunduğumuz günlerde baklavamızı da Gaziantep'ten online olarak almak harika. Siz nasıl seversiniz bilmem ama ben iş damak tadına gelince yerinden almayı tercih ederim. İşte Baklavacı Ömer Güllü bugün tüm Türkiye'ye online gönderim sağlıyor.

İster yaş baklava olsun ister cevizli baklava, özel bir günü beklemenize gerek yok: damak zevkinize göre baklava çeşitleri Baklavacı Ömer Güllü'de sizi bekliyor.

Özel Paketlemeyle Tatlılarınız Güvende!

Uzun yola dayanıklı paketleme servisimiz bulunmaktadır. Baklavacı Ömer Güllü merkez şubesi paketlerinizi istediğiniz gibi hazırlamakta, yolculuk sırasında baklavanızı riske atmamaktadır.

Şehir dışı siparişleriniz için “online sipariş hattımız” günün her saatinden sizlerden gelen siparişleri almakta ve ustalarımız baklavanızı taze olarak üretmeye başlamaktadır.

Baklavacı Ömer Güllü’ye vereceğiniz siparişlerinizin ne kadar olacağını kendiniz belirleyebilirsiniz. Toplu siparişlerinizde firmamızı birkaç gün önce aramanızı da sizlerden rica ediyoruz.

Gazi Antep Baklavası


Yukarı