Gaziantep'in gerçek tadı. Fıstığı, şerbeti, kaymağıyla, Güllü Çelebi'den bu yana 150 yıldır baklavanın standardını belirleyen lezzet.
İçindekiler: Antep Fıstığı, Pancar Şekeri, Sade Yağ, Buğday Unu, Süt, Buğday Nişastası, Su, İrmik, Yumurta, Limon, Tuz
Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermez.
Aşağıdaki değerler 100 Gr. içindir.
Enerji değeri (kkcal/kj): 474,40 / 1983,01
Karbonhidrat (g): 26,10
Toplam yağ (g): 34,7
Doymuş yağ (g): 12,43
Şeker (g): 6,45
Protein (g): 10,57
Tuz (g): 0,21
- Gaziantep dışından Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri 15:00'a kadar verilen Gaziantep Baklavası siparişleri aynı gün içinde kargoya verilir.
- İstanbul ve Ankara siparişleri için hızlı teslimat seçeneği bulunmaktadır. Cumartesi günü haricinde haftanın her günü saat 15:00'a kadar verilen siparişler, ertesi günü teslim edilmektedir.
- Baklavayı ideal lezzetiyle yemek için, özellikle soğuk havalarda, servisten önce hafifçe ısıtmanızı öneririz.
- Baklavanın tazeliğini kaybetmemesi için sipariş tarihinden itibaren yazın 3, kışın 5 gün içinde tüketmenizi öneririz.